Стало відомо, що підозрюваний у справі про вбивство учасниці бойових дій на Донбасі Аміни Окуєвої Сергій В. спростував інформацію про те, що його затримали копи. Про це він повідомив виданню Obozrevatel.

Сергій В., Країна

Так, чоловік стверджує, що його раніше затримували по іншій справі – про розстріл добровольця в селі Глеваха ще в жовтні 2017 року. За його словами, ця справа була сфабрикована. Суд прийняв рішення відпустити його та інших фігурантів цього розслідування.

"Сам шокований. Дійсно, нас затримували. Але справа була сфабрикована на 100%, чому є докази, і саме з цієї причини суд всіх відпустив. Те, що сталося, я навіть не знаю, як коментувати. У мене немає слів", – сказав Сергій В.

Сергій В.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Наголошується, що Сергій В. є директором спортивного клубу в столиці і займається з дітьми східними єдиноборствами. Також члени клубу знімалися в серіалі "Слуга народу-2", в якому грав чинний український лідер Володимир Зеленський.

Раніше глава Нацполіціі Ігор Клименко заявив, що затриманий на фотографії, яку розмістили в мережі, є одним з групи замовників вбивства Окуєвої. Також він додав, що на слід підозрюваного чоловіка вдалося вийти за ДНК на знарядді вбивства.

Скриншт, Facebook

Нагадаємо, що Могильовський обласний суд виніс смертний вирок двом братам Костевым за жорстоке вбивство вчительки.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські правоохоронці затримали зловмисника, який підозрюється у резонансному вбивстві учасниці бойових дій на Донбасі Аміни Окуєвої.

Також портал Знай.ua писав, що відбувся обмін полоненими між Україною і РФ. В рамках обміну Києва видав кілера "Дінго" (Артур Кринари), який намагався вбити Аміну Окуеву і Адама Осмаєва.