Українські рятувальники, які працюють на місці падіння літак МАУ під Тегераном, опублікували відеоролик, де показали все, що відбувається наразі там. Відповідне відео з'явилося на офіційній Facebook-сторінці ГУ ДСНС України.

Зауважимо, що ще вранці 8 січня Україну сколихнула страшна звістка: літак української авіакомпанії МАУ впав поблизу Тегерану. В результаті цього загинули 176 людей. Пізніше ж з'ясувалося, що виною цьому став Іран, який і збив судно власною ракетою.

Аварія літака МАУ, фото з вільних джерел
Аварія літака МАУ, фото з вільних джерел

"Дуже боляче від цих кадрів, проте маємо розповісти і показати, що саме робили наші рятувальники на місці катастрофи українського боїнга в Тегерані", - йдеться в дописі під відеороликом повідомлення.

На ньому видно, як пошукова група проводить роботи по дослідженню уламків літака на відкритому майданчику. Окрім цього, вони складають уламки по рядах, а також сортують багаж і особисті речі загиблих.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Робота українских рятувальників на місці катастрофи українського боїнга в Тегерані

Дуже боляче від цих кадрів, проте маємо розповісти і показати, що саме робили наші рятувальники на місці катастрофи українського боїнга в Тегерані. Пошуковою групою #ДСНС проводилися роботи по дослідженню уламків літака на відкритому майданчику. Уламки вивільнювалися від бруду та складалися по рядах. Окремо здійснювалося сортування та складування багажу і особистих речей, а також забезпечувалося освітлення місця проведення робіт. Крім того, експертною групою із залученням рятувальників на відкритому майданчику проводилися роботи по відтворенню корпусу літака з його фрагментів. Як це було - дивіться у відео.

Geplaatst door ДСНС України op Maandag 13 januari 2020

Нагадаємо, Іран опублікував звіт про причини аварії літака МАУ поблизу Тегерана

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо