Іран примушує родичів загиблих пасажирів МАУ "закрити роти": "Якщо хочете отримати тіла..."

Рідним загиблих у катастрофі літака авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" у фатальному рейсі "Тегеран-Київ" хочуть закрити роти.

В Ірані пригрозили членам сімей загиблих, що не віддадуть тіла рідних, якщо ті будуть давати коментарі пресі. Схоже, зайвий розголос трагедії робить своє діло, в Ірані масово повстали студенти після жахливої трагедії у всіх куточках країни.

У справі Шеремета з'явився ще один фігурант

Згідно з розслідуванням, підозрювані ветерани АТО Владислав та Інна Грищенко також були причетні ще до замаху на жителя Івано-Франківської області, 61-річного Михайла Чекурака. Саме це допомогло слідчим вийти на організаторів вбивства журналіста.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

До Європи не потрапити: на кордоні довжелезні черги

Державна прикордонна служба України попереджає людей про завантаженість і великі черги на кордонах з країнами Європейського союзу. Так як після завершення новорічних та різдвяних свят в ЄС повертається багато українців, які тимчасово там проживають або навчаються.

Україну атакував небезпечний вірус

В Україні розпочався сезон важкого грипу. Про це повідомила завідувачка кафедри інфекційних хвороб Національного медичного університету імені А. А. Богомольця доктор медичних наук, професор Ольга Голубовська.

На сьогоднішній день інформація про важких пацієнтів частіше надходить із західних і центральних регіонів країни. Не обійшлося і без смертей: 31 грудня помер чоловік з групи ризику. зазначається, що у тяжких хворих часто виявляється свинячий грип.

Замість України люта зима прийшла в Саудівську Аравію

На вихідних у північних районах Королівства Саудівська Аравія сталось незвичвйне для цих місць природне явище — випав сніг.

Найбільше снігу випало у районі гір Дахр. Температура повітря в цьому регіоні опустилась нижче нуля, а аравійські метеорологи закликають місцевих мешканців подбати про теплий одяг та не їздити у віддалені місця.