В Україні триває розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета. Так, свідчення у справі про резонансне вбивство журналіста в якості свідка дав музикант, фронтмен українського гурту "Тартак" Олександр Положинський.

Про це музикан розповів у відеоролику, коли повертався із допиту. Відео опублікував на своїй стоірнці у Facebook.

Усім, хто хвилювався.

Geplaatst door Олександр Положинський op Maandag 13 januari 2020

За словами артиста, він розповів всю правду, що знав. При цьому артист наголосив, що нічого поганого йому зробити не намагалися і розмовляли по-дружньому. І допустив, що можливо, це такі хитрощі, але точно він не знає.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Розповів всю правду, все, що знав. Нічого поганого мені зробити не намагалися, спілкування проходило у присутності одного з адвокатів Андрія (підозрюваного по справі, музиканта і військовослужбовця Андрія Антоненко). Слідчий вів себе цілком коректно, дружнє ставлення. Не знаю, можливо, це хитрощі і просто "поганий коп" до мене не прийшов, і мені дістався той, який в парі "поганий-хороший" повинен і був бути "хорошим"… Якихось питань, негативу до слідчого до мене немає", - розповів він.

Крім того, Положинський висловив сподівання, що Антоненко, а також інших підозрюваних (дитячого кардіохірурга і волонтера Юлію Кузьменко і військову медсестру Яну Дугарь) виправдають

"Натомісь стосовно самої справи є надія, що Андрія, Юлю і Яну виправдають і відпустять, знайдуть і покарають винних осіб, а не цих трьох людей, які на мою думку не мають ніякого відношення до цієї трагедії", - резюмував Положинський.

Нагадаємо, що адвокат Андрія Антоненко, підозрюваного у вбивстві журналіста Павла Шеремета розповів, чому не відбувся слідчий експеримент.

Як повідомляв портал Знай.ua, підозрюваний у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко повідомив, що до резонансної справи був знайомий тільки з лікарем Юлею Кузьменко.

Також портал Знай.ua писав, що підозрюваний у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко припустив, що в справі замішані російські спецслужби і, можливо, це операція ФСБ.