Тепер уже новий рік по всім стилям і народний синоптик Наталка Діденко не тільки привітала підписників зі святами, але й розповіла про погоду на майбутні дні. Адже вже пройшла середина зими, хоча вона не показала себе у всій красі. Тільки авітамінози і сезонні зміни настрою можуть переконати, що все-таки зараз – зима.

Не варто дивуватися, якщо ви йдете додому ввечері, а на вулиці ще світло або тільки починає темніти, адже початок року тому і поставлено на такий час, що день стає довшим, а ніч трохи відступає.

Квітучий січень

За прогнозом Наталки у середу в Україні ще пануватиме антициклон, тому збережеться тепла і суха погода. А температура від +2 до +6 градусів, хоча на Заході буде трохи тепліше – від +4 до +9 градусів. У столиці теж день майже такий же, опадів не очікується, а температура у Києві вдень від +3 до +5 градусів. Так що, що початок зими, що її середина виглядають однаково. Однак невелике похолодання Наталка прогнозує на Водохреща.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

У той же час за даними Meteopost можемо дізнатися більше інформації про температуру. Найбільш холодними областями вночі будуть Закарпатська і шматочок Чернівецької областей – до -5 градусів. А от по інших областях заходу температура в районі нуля. Вздовж Дніпра, у Полтавській і Харківській областях до +2 градусів, так само, як і в Криму. А по іншим частинам переважно до +1 градуса.

Погода в Україні, фото: Meteopost.com
Погода в Україні, фото: Meteopost.com

А ось вдень синоптична карта просто сяє різними барвами. Найтепліше поки що на Заході і на Півдні – від +4 до +6 градусів, а в Криму до +9 градусів. В більшості центральних областей від +3 до +5 градусів. Найбільш холодний день буде в східних областях – близько нуля градусів.

Погода в Україні, фото: Meteopost.com
Погода в Україні, фото: Meteopost.com

Як повідомляв Знай.ua у британській столиці днями пройшов флешмоб, який вражає своєю пікантністю і його нелогічність в таку холодну пору року просто зашкалює. Подивіться на ноги і перевірте, чи не є ви самі його учасником.

Також Знай.ua писав, що раніше в Україні були різні номери для екстрених служб, однак збираються запровадити єдиний. Не 911, але його аналог може вже скоро запрацювати в нашій країні.

Нагадаємо, що з 2021 року багато чого зміниться, в тому числі і мобільність українців. Тепер з'являться нові проблеми, і буде складніше виїхати за кордон. Безвізовий режим буде працювати за зовсім новій схемі, яка мало кому здасться приємною.

Також Знай.ua писав, українців зворушила історія людини і тварини. А ви як думали, як воно, коли твоя господиня – стюардеса? Доля Хатіко повторюється.

Ще Знай.ua писав, що астрономи зробили відкриття, яке ще зовсім недавно трактували по-іншому. Тепер можна не турбуватися про екологію, глобальне потепління та інших подібні проблемі. З'явилася перспектива нової планети для життя.