Стало відомо, що 31 грудня 2019 року після смерті пацієнта, хворіючого на грип, в Центрі здоров'я громадян підтвердили інформацію про ще один смертельний випадок, який пов'язаний з таким же захворюванням.

Вагітна жінка померла від грипу

Так, жінка, будучи вагітною, захворіла на грип та потрапила до лікарні з ускладненням.

"31-річна жінка захворіла 24 грудня. 31 грудня у зв'язку з відшаруванням плаценти їй провели кесарів розтин. 3 січня вона померла. За результатами лабораторних досліджень підтверджено грип типу А не субтипированный", — йдеться у повідомленні.

Також в Центрі додали, що медикам вдалося врятувати малюка.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У понеділок, 13 січня, новонародженого перевели з відділення реанімації у відділення для недоношених дітей.

"З початку епідеміологічного сезону, з жовтня 2019 року, зафіксовано вже три летальні випадки в результаті захворювання грипом", — йдеться у повідомленні.

Скріншот, Facebook

Нагадаємо, що дослідники з Університету Пенсільванії, США змогли удосконалити променеву терапію, яку використовують для лікування хворих на онкологічні захворювання.

Як повідомляв портал Знай.ua, у китайському місті Ухань було зафіксовано спалах невідомого вірусу, що вражає легені.

Також портал Знай.ua писав, що в Україні розпочався сезон важкого грипу.