Прикрий інцидент трапився у пасажирському потягу "Сімферополь - Москва". П'яна мати спробувала викинути 10-місячну доньку з купе поїзда. Відео інциденту оприлюднив YouTube-канал на Kerch.FM.

"Вона дуже голосно плакала!" - так виправдала свій вчинок 36-річна жінка.

П'яна росіянка, наче збожеволіла і кинула свою дитину на міжвагонні сходи. 10-місячна дівчинка опинилася між двома поверхами вагона. Дитину з небезпечного місця витягнув співмешканець горе-матері, а на наступній станції неадекватну сім'ю зняли з поїзда.

Скріншот, фото з Твіттера

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Жінка вийшла з купе без трусів, тримаючи однією рукою за одяг немовляти. Вона відкрила двері на міжвагонну сходи і з усієї сили кинула туди дитя, як мішок зі сміттям. Після цього вона спокійно повернулася в купе.

Примітно, що жінку намагалася приборкати інша її дочка — 7-річна дівчинка. Саме вона кинулася викинутим за дитиною. Коли все сталося, з купе з'явився і співмешканець неадекватною матері.

Відомо, що сім'ю висадили з поїзда на наступній станції — в місті Кримськ Краснодарського краю РФ. На жінку та її співмешканця складено адміністративний протокол за неналежне виконання батьківських обов'язків.

Постраждалу дівчинку госпіталізували, а її старшу сестру відправили у соціально-реабілітаційний центр. Проте вже через 4 дні дітей повернули родині.

Нагадаємо, що електричка "Шостка-Київ" загорілася на середині шляху в Чернігівській області.

Як повідомляв портал Знай.uа, перед святами Кравцов заявляв, що йде з посади голови УЗ і йде працювати в публічний сектор.

Також портал Знай.uа писав, що "слуга народу" Скічко відзначився гнівним постом про "Укрзалізницю".