Прогноз від Наталки Діденко

Народний синоптик Наталка Діденко повідомила, що в Україні продовжать діяти антициклони і теплі вітри, навіть враховуючи те, що в інших країнах відбуваються різні метеорологічні бурі, тріщать морози і випадає сніг. І в п'ятницю до нас прийде антициклон Dirk. Тому погода знову буде тільки виключно сухою. В цей час у Західну Європу прийде негода, дощі, сніг і вітер, яку з такою радістю приніс циклон heike.

У цей день за прогнозом народного синоптика не буде опадів в Україні. Але можуть бути тумани, а в деяких, найбільш везучих районах, ще і паморозь. Везучих, тому що це дуже гарне явище зими. Вночі температура в Україні від 0 до 5 градусів морозу, вдень повернеться навколо себе – від 0 до 5 градусів тепла. У столиці 17 січня також буде сухо, вночі кияни відчують до 2 градусів морозу, а вдень насолодяться температурою від 2 до 4 градусів тепла.

А ось на Водохреща і Голодну кутю, тобто на вихідних, все ж збудеться обіцянка Наталки Діденко і прийде невелике похолодання. Хоча воно буде в основному вночі. А ось опадів все ще не буде. Крім того, розповіла синоптик, коли слід чекати перших опадів. А чекати доведеться чимало, за її прогнозом вони не очікуються аж до наступних вихідних і почнуться тільки 24 січня.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Прогноз на весну від Леоніда Горбаня

До речі, Леонід Горбань повідомив, що в березні нас чекають морози до середини місяця, так і квітень теж буде холодним і вологим. Тільки під кінець квітня стане тепліше, а травень буде посушливим і жарким, опадів чекати не варто.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Офіційні дані Укргідрометцентру

Укргідрометцентр надав свої дані з приводу погоди на п'ятницю 17 січня. Найтепліше буде на заході, а також по Україні невеликі плюси і несильні морози вночі. Проте стане слабшим вітер і по всій території мінлива хмарність.

Точний прогноз погоди за даними Meteopost

Цієї ночі в Україні, за всіх областях буде практично однакова погода. Трохи холодніше в Донецькій області, біля кордону Луганській області, і в Закарпатській. Температура до -4 градусів. В Івано-Франківській області, в Одеській області й у Києві від 0 до +2 градусів. В інших же – від -1 до +1 градуса.

Погода в Україні, фото: Meteopost.com
Погода в Україні, фото: Meteopost.com

Вдень синоптична картина трохи більш різноманітна. Найхолодніше у Луганській області, також холодно скрізь на Сході, у Сумській і Полтавській області, а ще місцями в Чернігівській, Київській, Житомирській областях. Температура від 0 до +3 градусів. На Півдні і в західних областях від +5 до +7 градусів. В інших – в районі +4…+5 градусів.

Як повідомляв Знай.ua ПриватБанк часто піддається атакам шахраїв. І тому сильно страждають його клієнти. Але банк розповів, як можна захиститися від нової хвилі їх брехливої схеми.

Також Знай.ua писав, що виплати на дитину в 2020 році змінилися. Про всі подробиці цих змін ми розповіли в статті.

Ще Знай.ua писав, що для населення можуть знизити тарифи в цьому місяці на опалення, так як змінилася ціна на природний газ. Скільки тепер українці будуть платити і як отримати знижку.