У суботу, 18 січня, по всій Україні продовжить підніматися температура повітря і світити сонце. До -10 градусів вночі буде тільки в Карпатах.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Сонце світить, трава – зелена, пташки співають, народ починає придивлятися до насіння квітів у магазинах... І така картинка цілком буде до речі на святкові вихідні на 18-19 січня", – зазначила синоптик.

За прогнозом Діденко, вночі температура повітря трохи знизиться до -5 градусів. Проте вдень майже у всіх областях країни очікується +2 +4 градуси.

При цьому найхолодніше буде на Закарпатті та у Києві – 0 +2 градуси. Вітер південно-східний, 5 – 10 метрів на секунду.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Сонце світить, трава - зелена, пташки співають, народ починає придивлятися до насіння квітів в магазинах, чорні окуляри,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 17 januari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

18 січня відзначається Водохресний святвечір, переддень Богоявлення. Сильні південні вітри цього дня передвіщають грізне літо, а заметіль на Водохрещу приносить заметіль і на Масницю. Повний місяць у цей день обіцяє великий розлив річок навесні.

погода на 18 січня, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптик розповів, чого чекати українцям від погоди взимку і влітку 2020-го.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леонід Горбань попередив, що до середини березня триматимуться сильні морози. В Україні весна буде морозною.

Також портал Знай.uа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.