Мобільний додаток "Дія" буде доступний онлайн для всіх українців з 30 січня 2020 року. Про це повідомляється на Instagram-сторінці проекту.

Як відомо, додаток запрацював у тестовому режимі ще 16 грудня. Спочатку там з'явилися електронні права та технічний паспорт, потім там буде паспорт і пенсійне посвідчення.

Крім того, з 1 січня стартувала програма "е-Малятко" – породілля може оформити всі документи на дитину через смартфон. Ще працює Кабінет Забудовника – за 7 хвилин можна отримати дозвіл на будівництво, а ще проконтролювати його хід.

Додаток для водіїв, фото: getman.media
Додаток для водіїв, фото: getman.media

Програма "е-Пенсія" допоможе без черг оформити і перерахувати пенсію. А з 21 січня розробники займуться навчанням пенсіонерів, які ще не подружилися з гаджетами.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А для тих, у кого немає гаджетів – повинні відкрити кілька сотень діджитал хабів у всіх регіонах. За словами розробників, 60 відсотків населення зможе користуватися країною в смартфоні.

Нагадаємо, як користуватися правами водія онлайн: відеоінструкція.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям на відео показали, як користуватися програмою "Дія".

Також портал Знай.uа писав, що стартував другий етап пробного перепису населення.