Українцям повідомили прогноз погоди на неділю, 19 січня. Так, температура повітря в Україні суттєво не зміниться, утримається тепла, як для зими, погода. Про це повідомляє український синоптик Наталка Діденко на своїй стоірнці у facebook.

Скріншот, фото facebook

Так, за словами синоптика, сонце світить, трава - зелена, пташки співають, народ починає придивлятися до насіння квітів в магазинах. Чорні окуляри, весняні світлі кросівки та демісезонні легкі пальто замість неоковирних товстих пуховиків та, ознаки розкоші й гламуру, песцевих жилеток із шкіряними лосинами, дають практично весняну картину нашим вулицям.

"Така картинка цілком буде доречною на святкові вихідні, на 18-19 січня. Голодна кутя та Водохреще очікуються в Україні із сухою та навіть часто сонячною погодою. Антициклон постарається", - зазначає Наталка Діденко.

Синоптик повідомляє, що температура повітря на честь свята трохи знизиться і у нічні години становитиме 0-5 морозу, в Карпатах до -4-9 градусів,завтра вдень 0-5 тепла, 19-го січня від 2 морозу до 3 тепла.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скріншот, фото facebook

"У Києві другий Святвечір та Водохреще вирвуться із полону стереотипів і пройдуть у ногу із сучасними кліматичними трендами - морози не тріщатимуть, щоки не рум’янітимуть, гірки снігом не засипле, від синоптиків тимчасово відчепляться", - додає синоптик.

За прогнозом, у столиці буде сухо! Вночі 0-3 морозу, вдень 18-го січня +1+3 градуси, 19-го січня близько нуля. Наступний тиждень буде в Україні теплим, проте в другій половині побільшає опадів та вітру.

Як повідомляв портал Знай.ua, у православному церковному календарі 5 січня є днем вшанування пам'яті святого Феодула і з ним ще 9 мучеників.

Також портал Знай.ua писав, що необхідно зробити свято 5 січня, яке відзначали ще наші предки.