З'явилася інформація, що в неділю, 19 січня, відбудеться церемонія вшанування пам'яті загиблих під час аварії пасажирського літака МАУ у небі над Тегераном (Іран). Пресслужба Офісу президента України повідомила деякі подробиці жалобного заходу.

Вшанування пам'яті загиблих в авіакатастрофі

У повідомленні зазначено, що журналісти зможуть підійти до 13:00 до Терміналу В українського аеропорту Бориспіль. А сама ж церемонія вшанування пам'яті розпочнеться приблизно в 11 годин дня і буде тривати приблизно до 19 годин вечора.

Слід зазначити, що страшна авіакатастрофа забрала життя 176 осіб. Саме в неділю, 19 січня, тіла 9 загиблих українців доставлять на Батьківщину.

Також глава української держави Володимир Зеленський заявив, що у близьких повинна бути можливість попрощатися і вшанувати пам'ять загиблих.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вшанування пам'яті загиблих в авіакатастрофі

Нагадаємо, що просто перед самим польотом спалахнув двигун літака авіакомпанії S7.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Іран пообіцяв віддати Україні бортові самописці літака авіакомпанії Міжнародні авіалінії України, який нещодавно впав недалеко від аеропорту в Тегерані.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні стався гучний скандал, який пов'язаний з пасажирськими авіаперевезеннями. Рейс FR 7263 Бориспіль-Краків авіакомпанії Ryanair скасували, коли люди вже чекали посадки на борт.