Американський фінансово-економічний журнал Forbes перерахував вартість активів найбагатших українських бізнесменів. Стабільність спостерігається у всіх, крім Костянтина Жеваго. Він став єдиним з олігархів, хто втратив в оцінці велику суму, а саме замість 1,5 мільярда доларів США за ним записано вже 1,1 мільярдів доларів. Впавши з 2-го відразу на 5-е місце Жеваго поступився позиції Віктору Пінчуку з його 1,4 мільярдами доларів.

Костянтин Жеваго

Також помічені зміни в кращий бік у Ріната Ахметова, який зберігає своє лідерство, а капітал оцінили 6,9 мільярдів доларів.

У трійку лідерів потрапив також Юрій Косюк. Він втратив лише 100 мільйонів доларів. За ним записано 1,3 мільярда доларів. За ним розташувався Геннадій Боголюбов зі своїми 1,2 мільярдами.

З показниками 2019 року замикають зоряний список Ігор Коломойський. Його статки оцінили в 1,1 мільярдів доларів. А за ним розташувався Вадим Новинський (1 мільярд доларів).

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ігор Коломойський

Нагадаємо, що українське військо потрапило в престижний рейтинг армій світу видання Global Firepower.

Як повідомляв портал "Знай.ua", місто Дніпро увійшов до списку найбагатших міст світу, і опинився в ТОП-400.

Також "Знай.ua" писав, що Київ і ще вісім обласних центрів України увійшли у перелік найдорожчих міст світу, складеному в рамках проекту Numbeo.