В окупованому путінськими бойовиками Донецьку було ліквідовано "замкомандира" незаконних збройних бандформувань Олексія Кривулю, який носив прізвисько "Грін". З'явилася інформація, що терориста "прибрали" його бійці.

Про це стало відомо завдяки повідомленню офіцера ЗСУ Анатолія Штефана "Штірліца" в мережі Twitter.

За інформацією Штірліца, терориста "Гріна" вбили пострілом у спину і, ймовірно, це зробили його бійці.

Публікація Анатолія Штірліца, Twitter
Публікація Анатолія Штірліца, Twitter

"Сходив на концерт Кобзона. Квиток коштував 200 рублів. Убитий в Донецьку пострілом в спину. Братушки ліквідували", - написав офіцер.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Олексій Кривуля "Грін" був заступником командира полку бандформування "П'ятнашки". Його ім'я було внесено до бази даних сайту "Миротворець". Відомо, що він був військовим ще до початку військових дій на Донбасі. Народився в селі Миколаївка Донецької області, навчався спочатку у Павлограді, а потім закінчив Ейское вище військове авіаційне училище льотчиків.

Публікація Necro Mancer, Twitter
Публікація Necro Mancer, Twitter

"Вбито в спину" – отже, завалили свої. Така ось "люстрація" та "заміна кадрів" у дірявих. А ми їм ще в 2014 році говорили, що після того як вони будуть не потрібні Кремлю, їх ліквідують, але ідіоти вірили в казки про "руський мір", - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, Золоте здригнулося від потужних вибухів, місцеві розкрили деталі жорстокого бою: відео.

Як повідомляв Знай.uа неадекват відкрив прицільний вогонь в нічному клубі, півтора десятка постраждалих: кадри безладу.

Знай.uа писав, посольство України хоче, щоб поліцейські назавжди забули про тризубі.