Українець розповів сумну історію з особистого життя, виходячи з якої можна розчаруватися в українському уряді. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав користувач Юрій Сон.

Українці

Так, українець згадав про своє щасливе дитинство і про те, як він гордився бути громадянином нашої країни.

"Народився і виріс в Запорізькій області. З самого раннього дитинства всі новорічні свята говорив, що я "хлопчик Юрко" і просив наряджати мене в шаравари, адже з дитинства нам розповідали, що ми "Нащадки козацької слави". З першого класу, пішов вчиться в україномовний клас, що на той час була рідкість в нашому місті. Не можу сказати, що я завжди був ідеальним свідомим громадянином своєї країни, я був звичайним хлопцем, але завжди любив місце де я живу, і не поїхав, навіть у найскладніші моменти", - написав він.

Проте, не так давно з ним стався жахливий випадок. Хлопець зі своєю дівчиною потрапили в жахливу авіакатастрофу в Казахстані. У результаті, їм вдалося вижити і вони "відбулися" лише переломом хребців.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Авіакатастрофа в Казахстані

Юрій вирішив порівняти уряд України і Казахстану. Він підкреслив, що від іноземних властей отримав значно більше допомоги і турботи, ніж від українських.

"А тепер відчуйте різницю: - Казахський уряд повністю оплатило наше, майже двотижневе, перебування в лікарні. Наше надіслало людини, який сказав: "Якщо що, звертайтеся". - Казахський уряд надіслала кращого фахівця, що б поставити нам вірний діагноз. Наше прикрепило середнього фахівця, який неодноразово сконтактувався з фахівцями з Казахстану а після жодного разу не підняв трубку і не відповів ні на одне наше повідомлення. - Казахський уряд всіляко сприяло пошуку наших речей в уламках літака. Від нашого не отримали нічого, крім списку стоси паперів, для отримання допомоги", - написав українець.

Вартість незвичайного перельоту становить 12 тисяч доларів. За його словами, казахстанська авіакомпанія зробила знижку в 50%, в той час, як від України зажадали доказів на особисту оплату перельоту.

"Офіс Президента України, Володимир Зеленський Людмила Денисова, Я громадянин України?" - запитав Юрій.

Я - гражданин Украины. Никогда особо не задумывался, что это значит, но недавние обстоятельства заставили...

Geplaatst door Yuriy Son op Dinsdag 21 januari 2020

Нагадаємо, що в Ірані експерти встановили особи ще 69 загиблих у катастрофі літака МАУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Іран не прийняв остаточного рішення про відправку " чорних ящиків українського лайнера МАУ в Україну або Канаду і самостійно розшифровує бортові самописці.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський провів зустріч зі спеціальним представником президента Ірану Мохаммадом Еслами.