Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на четвер, 23 січня 2020 року. Курс долара порівняно з показниками у середу, 22 січня, трохи виріс у ціні і становить 24,33 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 23 січня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 24,3310 гривні;

- 100 євро – 26,9843 гривень;

Таким чином, долар подорожчав на 8 копійок. При цьому євро збільшився на дві копійки.

курс долара
курс долара

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Також портал Знай.ua писав, що українська гривня є однією з найбільш недооцінених валют у світі, а її справжній курс повинен становити 10,05 грн/дол. Про це повідомляється в опублікованих результатах дослідження журналу The Economist.