Володимир Зеленський у Давосі, скріншот відео
Володимир Зеленський у Давосі, скріншот відео

Персональний менеджер і податкові канікули: Зеленський в Давосі оголосив "суперакцію"

Під час виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі президент України Володимир Зеленський закликав іноземців активніше інвестувати в Україну. Для цього Зеленський пообіцяв кожному потенційному інвестору, який приведе в Україну понад 100 мільйонів доларів, персонального радника-поліглота, який володіє п'ятьма мовами і працюватиме з інвестором.

Потяг Deutsche Bahn
Потяг Deutsche Bahn
AFP/Scanpix/LETA

"Продаж або... ": в Україну заходить найуспішніший ж/д оператор Європи, долю Укрзалізниці вирішено

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив про підписання “Меморандуму про взаєморозуміння” між Міністерством інфраструктури та головним залізничним оператором Німеччини Deutsche Bahn. Про це Гончарук повідомив у своєму каналі в Telegram.

Кива, фото - Уніан
Кива, фото - Уніан

Кива проти Майдану: генпрокурор Рябошапка порушив кримінальну справу через побиття Кивою ветерана АТО

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка розпочав кримінальну справу проти народного депутата від фракції "Опозиційна платформа — За життя" Іллі Киви, повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора.

Платіжки за комуналку, Etcetera.media
Платіжки за комуналку, Etcetera.media

На українців чекають нові платіжки за світло

В Україні з 13 січня 2020 року згідно з вимогами Національного банку України використання міжнародного формату платежів IBAN стає обов'язковою по всій країні. Споживачів попередили про нові платіжки за світло.

Поліція, фото: Уніан
Поліція, фото: Уніан

Українські автолюбителі зможуть не платити штрафи: деталі нововведення

В Україні анонсували нововведення, яке стосується штрафів щодо порушення Правил дорожнього руху. Відтепер власники автомобілів зможуть не платити штрафи за порушення правил дорожнього руху, якщо у момент вчинення порушення за кермом машини сиділа інша людина.