Погода на 24 січня в Україні: точний прогноз

Останні дні зима трохи показала, що таке сніг, хоча до снігових заметів ще дуже-дуже далеко, але здавалося, що так буде продовжуватися. Температури трохи знизилися, хоча і невеликі, але були морози. Навіть вітер намагався якось допомогти створити видимість холодної погоди. Однак це не тривало довго. Вже 24 січня в Україну заходить знову тепло і різниця температур буде суттєвою.

У порівнянні з минулим днем у п'ятницю в нашій країні стане набагато тепліше вдень, але і вночі холодніше. А ще майже по всім областям сонце повернеться і піде мокрий сніг. Однак сильний вітер поки не збирається відмовлятися від українських земель і продовжити смикати шарфи українців.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

У західних областях сильно вдень потеплішає, але також і похолодає вночі. Майже у всіх областях очікується температура вдень від +4 до +7 градусів. Винятком стане лише Закарпатська область – температура від +3 до +5 градусів, та Рівненська з такими ж значеннями. А от вночі будуть вже більш серйозні морози – від -5 до -7 градусів. Тільки в Хмельницькій області трохи тепліше – від -2 до -4 градусів. Вітер західний і від 7 до 12 м/с.

На півночі поки ще буде так само тепло вдень, але от нічні показники потроху будуть опускатися. Вдень по областях від +1 до +3 градусів, а вночі від -1 до -5 градусів. Найхолодніше буде ніч в Сумській області. До речі, тут як раз і залишаться опади у вигляді мокрого снігу скрізь, крім Житомирської області. У столиці теж пройде мокрий сніг. Вдень температура у Києві від +1 до +3 градусів, а вночі від -2 до -4 градусів. Вітер теж західний.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У східних областях теж буде не набагато тепліше, а вночі прийдуть серйозні морози. Також тут залишиться хмарність та мокрий сніг. Вдень температура на Сході від 0 до +3 градусів. Але ось вночі по всій території знизиться температура від -5 до -7 градусів. Вітер буде південно-західним, але теж досить сильним.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

На південь теж, як і на захід, прийде тепло, а для зими – навіть спека. Температура в Одеській області від +5 до +7 градусів, у Миколаївській – від +4 до +6 градусів, а у Херсонській поки що тільки від +2 до +4 градусів. Вночі будуть мінуси, але невеликі – від -1 до -4 градусів. А в Криму від +2 до +4, вдень від -2 до -4 градусів вночі. Опади не очікуються, скрізь мінлива хмарність.

А от центральний області поки що застрягли в минулому дні. Хоча опади повністю припиняться і буде тільки мінлива хмарність і сильний вітер західного напрямку. Температура вдень в центрі від +1 до +4 градусів, а вночі від -2 до -5 градусів.

Як повідомляв Знай.uа з кожним роком віруси грипу стають все агресивнішими, а ми їх кожен раз перемагаємо. Але можуть виникнути ускладнення, якщо лікуватися неправильно і не вчасно розпізнати хворобу.

Також Знай.uа писав, Міністерство охорони здоров'я «підсунуло свиню» лікарям. Гроші перерозподілили так, що тепер лікарю буде соромно сказати комусь, яка у нього зарплата.

Ще Знай.uа писав, що швидкість лікування свинячого грипу дуже сильно залежить від швидкості звернення до лікаря. Є кілька способів дізнатися симптоми цього захворювання і розпізнати його на ранніх стадіях.