Прогноз від Наталки Діденко

Ще буквально 23 січня була температура від 6 до 9 градусів морозу, а ще йшов сніг. Але зараз не буде і тіни морозу, ні снігу, так як 24 січня Україна якраз буде між сильним циклоном на півночі і не широким антициклоном, який охопив континентальну Європу. В Україні буде більше діяти європейський характер погоди, тому навряд чи будуть хоч які-небудь істотні опади. Тільки на півночі можуть пройти опади, так як цю частину країни зачепить теплим фронтом.

Отже, народний синоптик повідомила про погоду в Україні та за її прогнозом, у більшості областей буде сухо. Хмар варто чекати лише у Житомирській та Київській областях. А в Чернігівській, Харківській та Сумській областях ще може пройти несильний дощ з мокрим снігом. А сильний західний вітер потихеньку заспокоїться і стане помірним.

Також Наталка Діденко розповіла і про температуру на п'ятницю. Вночі буде від 0 до -5 градусів, але в горах і на сході може посилитися мороз до -7 градусів. А вдень стовпчики термометрів піднімуться до +5 градусів. У столиці погода буде хмарною, але синоптик не прогнозує опади. Також стане спокійніше вітер – західний і від 5 до 12 м/с. Хоча він все одно буде поривчастим. Вночі температура буде близько нуля, а вдень від 1 до 3 градусів тепла.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Офіційні дані Укргідрометцентру

За прогнозом Укргідрометцентру, температура відразу почне підвищуватися на заході і на півдні, а на сході і на півночі поки залишиться такою ж. Одак вночі будуть вже більш сильні морози по всій території країни. Також ще залишаться опади на півночі і на сході, буде мокрий сніг. По іншим частинам мінлива хмарність.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

Точний прогноз погоди за даними Meteopost

Найхолодніша температура вночі буде в Закарпатській області – до -9 градусів. Трошки тепліше на Сході – від -5 до -3 градусів. Температура від -2 до +1 градуса буде у Волинській, Тернопільській, Львівській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Одеській та Херсонській областях. А ось в інших в районі 3 градусів морозу.

Погода в Україні, фото: Meteopost.com
Погода в Україні, фото: Meteopost.com

А ось вдень зима покаже справжнє тепло. Від +4 до +6 градусів в Одеській області. У Миколаївській, Херсонській, Чернівецькій областях та в Криму +3 градусів. В інших областях очікується тепла температура від 0 до +3 градусів. Тільки на північно-сході і в Закарпатській області ще буде від 0 до 3 градусів морозу.

Як повідомляв Знай.uа від грипу легко вилікуватися, але легше не хворіти, а для цього потрібна просто хороша профілактика, яка доступна кожному. Ви знайдете всі відповіді на хвилюючі вас питання.

Також Знай.uа писав, що заробітна плата лікарів знизилася до критичної позначки, далі вже буде навіть нижче мінімалки. МОЗ «забули» про багатьох додаткових виплатах.

А ще Знай.uа писав як краще захиститися від свинячого грипу, який вже котрий рік дістає українців.