Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) на вихідних, 25-26 січня 2020 року.

У порівнянні з показниками у п'ятницю, 25 січня, гривня відчутно зміцніла в своїх позиціях, її показник – 24,33 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 25 січня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 24,3301 гривні;

- 100 євро – 26,8495 гривень;

Таким чином, долар подешевшав на 19 копійок. При цьому євро зменшився на 65 копійок.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Курс валют, фото з вільних джерел
Курс валют, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Також портал Знай.ua писав, що українська гривня є однією з найбільш недооцінених валют у світі, а її справжній курс повинен становити 10,05 грн/дол. Про це повідомляється в опублікованих результатах дослідження журналу The Economist.