В цей день відзначають відразу кілька свят: Тетянин день, День студента та Китайський Новий рік за місячним календарем. Тому існує безліч заборон по кожному з свят. А в Тетянин день є церковні і народні заборони.

Чого не можна робити в Тетянин день

Ні в якому разі не відмовляйте в допомозі в Тетянин день, інакше можете накликати на себе біду. Тому краще навіть на шкоду собі допомогти людині, навіть якщо немає часу. Ще не можна конфліктувати і злитися, особливо на близьких людей. Цей час має бути використаний для перемир'я і спокою. Свято не можна зустрічати в бруді й безладді. Приведіть в порядок себе і свій дім перед Тетяниним днем, щоб не притягувати неприємності. Але 25 січня прибирати не можна, так як можете посваритися з сім'єю.

Якщо у вас є діти, то їх не можна лаяти, щоб Тетяна не наслала на вас прикрощі. Також не пийте алкоголь, інакше прилетить нечисть і зробить вас божевільним. Дівчатам потрібно піти в храм і подякувати Татіані за її допомогу, інакше вона образиться за ігнорування і нашле неприємності.

Народні прикмети на 25 січня

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Китайський Новий рік: що не можна робити

Сьогодні настає рік Металевого Щура за місячним календарем, вважається, що він білого кольору. Тому не використовуйте одяг з котячими і леопардовими мотивами. Також не використовуйте такі речі, щоб прикрашати будинок і святковий стіл. Алкоголь краще не пити, а якщо вже вирішили, то хоча б не міцні напої. В цей день не їдять м'ясо, тому що віджахнете щастя, а ще на столі не має бути груш, вони є символом розлуки. Не можна дарувати парасольку, взуття, гаманець і настінні годинники. Заборонено плакати на китайський Новий рік, це приверне невдачі.

Свята 25 січня, фото: Техно bigmir.net
Свята 25 січня, фото: Техно bigmir.net

Чого не можна робити в День студента

Не розповідайте про свої успіхи, тому що вам можуть наврочити і в підсумку і відносини з викладачами зіпсуються, і успішність стане набагато гірше. Не намагайтеся вести себе тихо, тоді удача вас покине. Свято потрібно проводити весело, активно і дуже радісно, щоб навчання проходило легше. І не викидайте сміття, навіть з кімнати, так викинете всі знання і провалите сесію.

Як повідомляв Знай.uа наприкінці лютого в Україні з'явиться нововведення, яке допоможе українцям подорожувати без документів.

Також Знай.uа писав, лікарі б'ють паніку, коронавірус вже в Україні.

Також Знай.uа писав, що субсидії з нового року будуть отримувати за іншою схемою і то не всі.