З Ровенкой області прийшли вельми тривожні новини. Так, в селі Стеблівка Здолбунівського району 36-річний чоловік протягом тривалого часу здійснював незаконні дії сексуального характеру по відношенню до дитини своєї, співмешканки. Жертвою насильника стала 13-річна школярка. Відомо, що дівчинка завагітніла і зараз знаходиться на 7 місяці.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, з посиланням на інформацію правоохоронців.

За інформацією журналістів, у матері дівчини 8 дітей від двох чоловіків. Про те, що її доньку ґвалтували, вона не знала. До речі, мати 1986 року народження.

"До цього ми нічого не знали й не помічали. Ні я, ні сусіди. Що він зробив дитині - життя зламав! Щоб йому дали довічне, щоб звідти не вийшов", - розповіла жінка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Сусіди родини кажуть, що чоловік знущався над всією сім'єю, особливо піддавалися жорстокому відношенню нерідні діти. Про те, що дівчинку ґвалтували, стало відомо тільки після явних змін в її зовнішності.

За словами начальника ГУНП області Олександр Панасюк заявив, що зараз розпочато досудове розслідування за попередньою кваліфікацією ст. 152 год 4 КК. Дії, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди. Зловмисник може сісти до в'язниці на термін від 8 до 15 років. Пізніше з'явилася інформація, що чоловік визнав провину.

Нагадаємо, покликав на мультики: під Харковом пенсіонер збезчестив 9-річну дівчинку.

Як повідомляв Знай.uа напхав наркотиками і взяв силою: російську модель заарештували за звинувачення футболіста "Мілана".

Знай.uа писав, під Одесою нелюд заманив дівчинку в лігво жахіття: по пиву - і в ліжко, копи обімліли від побаченого.