Українські військові зізналися, що російські окупанти почали використовувати найбрудніші методи ведення бойових дій на Донбасі. Відтак, стало відомо, що найманці Путіна розпочали користуватися безпілотниками.

Відповідне повідомлення з'явилася на Facebook-сторінці ООС.

Як відзначається, після того, коли окупанти навчилися обстрілювати українські позиції з-за спин цивільного населення, вони почали використовувати безпілотники.

Військові, фото з вільних джерел
Військові, фото з вільних джерел

"Черговим показовим проявом нехтування будь-якими правилами та домовленостями стало використання збройними формуваннями Російської Федерації БПЛА для здійснення повітряної розвідки та коректування вогню артилерії і мінометів одночасно з виконанням спостережних польотів БПЛА СММ ОБСЄ", - йдеться в повідомлення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

За словами військових, бойовики лише протягом цього тижня використовувати безпілотники не менше шести разів:

"Протягом попереднього тижня представниками Місії було повідомлено про 6 запусків БПЛА СММ в районі ділянки розведення сил та засобів “Золоте” та у 5-км зоні навколо неї з тривалістю польотів 2 - 4 години"

Скріншот допису

Нагадаємо, страшне диво війни: новонароджений малюк допоміг встановити особу загиблого на Донбасі батька.

Як повідомляв Знай.uа прощайте, прапорщики: Зеленський схвалив закон про військові звання в армії.

Також Знай.uа писав, рясу замінив камуфляж, а кадило — кулемет: як на Донбасі священник Україну захищає, відео.