В мережі Інтернет висміяли заяву прем’єр-міністра Олексія Гончарука щодо угоди з Deutsche Bahn про реформування Укрзалізниці.

Зокрема, на YouTube виклали відеоролик, де Укрзалізницею керує Адольф Гітлер. Нацистський фюрер вимагає призначити йому в помічники Вєрку Сердючку. За основу ролика взяли кадри з відомої історичної драми “Бункер”, на яких Гітлер заслуховує звіти своїх помічників. Один з них у доповідає про те, що Німеччина готова очолити Укрзалізницю та запустити електричку з Києва до Берліна через Фастів та Сокаль.

Фюреру це сподобалось і він вимагає, щоб на Укрзалізниці з представниками німецької сторони працювала Вєрка Сердючка. В свою чергу йому відповідають, що роль Вєрки грає чоловік, якого звати Андрій Данилко. Тоді Гітлер каже, що без Сердючки залізниця — така ж профанація, як вертикальна зйомка відео та вимагає привести до нього Мендель, на що йому кажуть, що вже місяць шукають та не можуть знайти Богдана.

Нагадуємо, що нещодавно були оприлюднені деталі майбутньої співпраці між Укрзалізницею та Deutsche Bahn.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" розповідав про те, що Укрзалізниця показала, як зігріє пасажирів взимку.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Гончарук хоче звільнити все керівництво Укрзалізниці.