Днями в рамках Економічного форуму в Давосі представники українського уряду підписали угоду з німецькою інжиніринговою компанією Deutsche Bahn для її співпраці з "Укрзалізницею". Як повідомляє Інформатор, німецька компанія буде займатися консультуванням та підтримкою "Укрзалізниці" з питань менеджменту та технічної роботи.

Цю угоду прокоментував радник прем'єр-міністра України Олексія Гончарука Юрій Голик. За його словами, ніякої "зради" немає. "Ми всі з вами знаємо, що в "Укрзалізниці" є проблеми, і всі зацікавлені у їх вирішенні. Німецький оператор має величезний досвід, тому немає нічого поганого в тому, що ми залучимо його для поліпшення роботи "Укрзалізниці", — підкреслив він.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn, Rail.insider

Тим часом на сайті німецької компанії Deutsche Bahn з'явилася інформація про те, що зараз обговорюються деталі співпраці з українським держпідприємством. Відзначається, що вже в лютому цього року компанії підпишуть Угоду про стратегічне партнерство. В цьому документі будуть уточнені і узгоджені всі деталі. Треба сказати, що Deutsche Bahn є провідною інжинірингової та консалтинговою компанією в транспортній галузі. Там працює близько 5 тисяч людей в 80 країнах світу.

Нагадаємо, пасажирський потяг "Укрзалізниці" спалахнув посеред шляху.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Укрзалізниця показала, як зігріє пасажирів взимку.

Також портал "Знай.ua" писав, що Гончарук хоче звільнити все керівництво Укрзалізниці.