В Укрзализныці заявили про те, що впроваджують чергові нововведення. Так, тепер на поїздах буде менше провідників, а у нових вагонів замість килимів буде спеціальне шумоізоляційне покриття, а замість старих матраців будуть синтетичні гіпоалергенні матеріали. Однак поки що це все доступно лише дуже невеликій кількості пасажирів.

Тепер Укрзалізниця вирішила вдосконалити систему тарифів на пасажирські перевезення. Планується три класи поїздів.

"Питання — як це зробити у відповідності з економічними реаліями, як не зачепити незахищені верстви населення і яким чином врівноважити якість і вартість перевезень", - пояснили в "Укрзалізниці".

Буде три класи поїздів за рівнем комфорту та сервісу. Вони будуть відрізнятися і за ціною. Будуть впроваджені три поїздів класу "Комфорт", "Стандарт" і "Економ", які розділять за рівнем сервісу і відповідної вартості.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Так, Економ – це склади, які на ходу більше 10-15 років з мінімальним рівнем комфорту і за найнижчою ціною серед запропонованих.

Раніше повідомлялося, що В "Укрзалізниці" розповіли, скільки дефектних шляхів і мостів потребують негайного ремонту і що реально буде зроблено найближчим часом.

Довжина залізничного полотна, що залишається просто в жалюгідному стані, щорічно зростає. Це при тому, що ціни на перевезення неухильно зростають.

Нагадаємо, глава "Укрзалізниці" збирає з пасажирів данину на нові шмотки. У мережі дали пояснення зростання цін на залізничні квитки.

Як повідомляв Знай. ua, пасажирам Укрзалізниці показали реальну небезпеку. Залізнична інфраструктура України через брак коштів поступово втрачає свою потужність.

Знай. ua писав, що "Укрзализныця" за добу довела гривню до ручки. В результаті скупки валюти "Укрзалізницею", курс долара показав позначку в 27 грн/дол.