"Укрзалізниця" слідом за презентацією оновленого логотипу компанії планує продемонструвати новий вид бланків залізничних квитків. Таку інформацію повідомляє видання LB.ua.

Слід уточнити, що на даний момент на квитках намальований російський потяг ЕР-200. Він проходив за маршрутом Москва-Санкт-Петербург, так що ніякого відношення до України він не має.

Вимоги до форми бланків встановлюються порядком, який був затверджений в 2013 році спільним наказом Міністерства інфраструктури та Міністерства доходів і зборів. До того ж, його погодженням займалися Мінфін, Нацбанк, СБУ і Держслужба з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.

Старий квіток

У 2017 році в "Укрзалізниці" вже придумали новий дизайн бланка проїзного документа. Його відправили на узгодження, але з причини реформи Міністерства доходів і зборів, яке перенаправилось в Державну фіскальну службу, проект призупинили, а також попросили внести зміни.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зараз нова версія дизайну вже готова, вона узгоджується всередині компанії. Після цього проект перенаправлять в Міністерство інфраструктури і далі у встановленій законом послідовності.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що "Укрзалізниця" прийняла рішення закрити кілька популярних маршрутів. Так, відзначається, що дане питання торкнулося поїздів західного напрямку.

У компанії повідомляють, що причиною стала необхідність проведення ремонтних робіт на ділянці Жмеринка-Гречани. Унаслідок цього в ряд маршрутів будуть внесені зміни. Саме тому вже зараз на час закінчено продаж квитків за вказаним напрямом.

Також раніше стало відомо, скільки заробляють чиновники на "Укрзалізниці", поки якість в поїздах, санітарні норми стають все гірше, а ціни за проїзд - все вище.

Один з пасажирів розповів про задуху і неприємний запах у вагонах. Постраждалою під час поїздки в поїзді стала вагітна жінка, яка втратила свідомість через брак свіжого повітря. Як відзначив обурений пасажир, дівчину не тільки не перевели в інший вагон, але до кінця поїздки до неї навіть не прийшов лікар.

Крім цього, Знай.UA писав про те, що "Укрзалізниця" потрапила в новий скандал з пасажирами.

Також Знай.UA розповів, що Росія поставила ультиматум "Укрзалізниці".