Українці спробували відкрити очі іноземним інвесторам. У мережі активно обговорюють, що може спіткати охочих відкрити бізнес в Україні. Про це написав допис на своїй сторінці у facebook користувач Сергій Наумович.

Скріншот, фото з facebook

За його словами, перед тим, як запрошувати інвесторів, необхідно обов'язково розповісти їм, що в Україні є цілий ряд нотаріусів, які легко зможуть переписати юридичну особу новому дядькові. Або тітці.

"Після цього на підприємство приходять спеціально навчені спортсмени, які курирують кримінальними авторитетами. Вони відкривають двері ногами і дружньо переморгуються з прибулими за викликом поліцейськими", - ознайомлює автор із системою, діючою в Україні.

І наводить яскравий приклад в наші дні - ситуація навколо "Київметробуд".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Пан Микитась побачив, що те велике в Києві пройшло повз нього і тупим піратським методом (як зазвичай) вирішив рейдернути підприємство, що отримало контракт на будівництво лінії метро на Виноградар. Спочатку зробив голову наглядової ради підприємства О. Токарєва своїм "троянським конем", "замотивував" його, потім залучив кримінального авторитета "Лісовика" (Лещенко), задіяв якогось Ільяшева з кишеньковими нотаріусами і т. д., а міністр юстиції занепокоїться і обіцяв "швидко відреагувати", - комнентує автор.

Ось це все, за словами Наумовича, включаючи клички бандитів, прізвища кишенькових нотаріусів та інших "чорних реєстраторів" необхідно розповідати потенційним інвесторам до запрошення їх до нас на різних давосах. Буде чесно, якщо вони будуть знати, що їх може очікувати в Україні.

Нагадаємо, що Брежнєв з того світу підтримав популярний флешмоб: весела добірка.

Як повідомляв портал Знай.ua, небезпечний челлендж захопив українські школи.