Ситуація з коронавірусом, який розповсюджується з Китаю, поки що під контролем. Незважаючи на те, що смертельна хвороба, від якої немає панацеї, косить вже людей в інших країнах.

У мережі веселі українці сміються із мема. Так, на фото зображені світові лідери, які дивляться всі в одному напрямку. А підписано фото так:

"Коли Сі Цзіньпін пчихнув під час зустрічі..."

Сі Цзіньпін, чинний генеральний секретар ЦК Комуністичної партії Китаю, він зазвичай представляє країну і прибуває на всі важливі зустрічі. І хтось із веселунів показав, як весь світ боїться страшного смертельного коронавірусу з Китаю. Навіть світові лідери затамували подих і злякано дивляться на Сі Цзіньпін, який начебто пчихнув.

Скріншот, фото: facebook

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Тему чорного гумору швидко підхопили бажаючі пореготати. Мем активно коментують і поширюють у мережі зі швидкістю коронавірусу.

"Второму справа в кгб не вставили чип, реагирующий на чих", "Ну і пики !...))", "Типу смішно має бути? Китайці дадуть тому ради, а от до нас добереться... Ото буде сміху", "Пуйло сере чи що? Вираз хлєбала такий ніби да", " путін і панін по ходу привиті", - коментують користувачі.

Скріншот, фото facebook

Нагадаємо, що Брежнєв з того світу підтримав популярний флешмоб: весела добірка.

Як повідомляв портал Знай.ua, небезпечний челлендж захопив українські школи.