Днями мережу захопив новий челендж, який показує, як би виглядали люди в різних соціальних мережах - Facebook, Twitter, Instagram і Tinder. Користувачі пішли далі і зробили меми з популярними українськими зірками. Так, у мережі потролили Леоніда Брежнєва, першого секретаря ЦК КПРС. І показали, як він би виглядав у різних соцмережах.

Брежнєв, фото скріншот з facebook

Сенс такого колажу полягає в тому, що потрібно зібрати чотири власних фотографії, які би підходили для публікації у певних соціальних мережах.

  • Відомо, що LinkedIn – це соціальна мережа для пошуку і встановлення ділових контактів, тобто для роботи. Тому туди ідеально підійде ваше фото у діловому костюмі із впевненим поглядом.
  • Facebook – одна з найпопулярніших соціальних мереж, у яких користувачі публікують фото зі свого дозвілля, показуючи здебільшого ідеальний образ сім’янина.
  • Instagram – не менш популярна соціальна мережа, де ви можете залишати свої фотографії з яскравих вечірок, приватних фотосесій чи інших подій, які би не зовсім підійшли під іншу соціальну мережу.
  • Tinder – знаменита соціальна мережа для знайомств з людьми, що перебувають недалеко від вас. Зрозуміло, що для приваблення партнерів користувачі часто викладають пікантні фото.

Меми зробили і на сучасних політиків - на президент Зеленського, прем’єра Гончарука, лідера "Голосу" Вакарчука, колишнього президента Порошенка.

Нагадаємо, що зоряний форвард "Лос-Анджелес Гелаксі" Златан Ібрагімович запустив цікавий челендж в честь знаменитого фільму "Матриця"

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, небезпечний челлендж захопив українські школи.