Нові фотографії з самого серця зони відучження опублікував на своїй сторінці у Facebook Чорнобильський Радіаційно-екологічний Біосферний Заповідник.

Ці світлини вкотре підтверджують, що природа сильніша за людину. Там, де людям знаходитись небезпечно, вільно почуваються тварини. Зокрема фотограф Сергій Гуменюк зняв двох лосів, які, щоправда, не наважувались підійти до людини впритул.

Скріншот з Facebook

За словами вчених, в Чорнобильській зоні дуже швидко відновлюється природа та з’являються унікальні види тварин — ведмеді, зубри та навіть коні Пржевальського, які вважались зниклим видом.

Нагадуємо, що нещодавно Чорнобильський Радіаційно-екологічний Біосферний Заповідник виклав у мережу фотографії закинутого села у Чорнобильській зоні.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", зона відчуження у Чорнобилі ожила: фото прекрасних істот показали у мережі.

Також "Знай.ua" писав, що Чорнобиль облюбували браконьєри, ось що знайшли у зоні відчуження: фото.