Чорнобильський Радіаційно-екологічний Біосферний Заповідник на своїй сторінці у Facebook виклав нові фотографії з зони відчуження.

Фотографії красивого пейзажу із покинутими людьми будинками були зроблені за допомогою дрону поблизу села Теремці. Це крайня точка заповідника, яка знаходиться майже на кордоні України та Білорусі. Авторами світлин є Денис Вишневський та Станіслав Гуменюк.

Той момент коли заздриш птахам ... Фото: Денис Вишневский (Denis Vishnevskiy) #Станіслав_Гуменюк #Чорнобильськийзаповідник #chornobyl_reserve #Чернобыльскийзаповедник

Geplaatst door Чорнобильський Радіаційно-екологічний Біосферний Заповідник op Zaterdag 18 januari 2020

Село Теремці знаходиться у 23 кілометрах від Чорнобиля та з трьох боків оточене водою — річками Дніпром та Прип’яттю. Навколо села можна побачити чимало пагорбів, схожих на дюни, та живописних ландшафтів — заплавних лук та соснових лісів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно в Японії біля атомної електростанції Фукушіма помітили чимало диких тварин.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зона відчуження у Чорнобилі ожила: фото прекрасних істот показали у мережі.

Також "Знай.ua" писав, що Чорнобиль облюбували браконьєри, ось що знайшли у зоні відчуження: фото.