У РПЦ знову відзначились скандальною заявою. Московські попи вважають, що жінки, які звертаються до косметичних хірургів - божевільні і діють так на "для догоди блуду", а косметичні операції прирівнюють до найдавнішої професії.

Так, митрополит Красноярський і Ачинський Пантелеімон відніс пластичні операції до смертних гріхів.

На телеканалі ТВК "Слово митрополита" Пантелеімон заявив:

"Смертний гріх! Всі пластичні операції - є проституція. Тому що, вони робляться тільки для догоди блуду і самообману. Швидше за все, це маленьке, а може бути, і глибоке божевілля".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На його думку, робити пластичні операції допустимо лише у випадку отримання важких травм в ДТП, при вибухах чи опіках. Тоді, за словами митрополита РПЦ, необхідне "медичне лікування", осеільки "страшне обличчя лякає дітей".

Митрополит Пантелеімон вважає, що лише вірою і добрими ділами можна себе прикрасити, а пластичні операції - це "страшне біснування"

Також Знай.ua писав, Синод офіційно звинуватив РПЦ в страшному релігійному злочині.