Екс-голова Синодального відділу по взаємодії Церкви і суспільства Московського патріархату Всеволод Чаплін помер сьогодні. Пан Чаплін запам’ятається абсолютно токсичним і обдовбаним людожером. З нього такий же протоієрей, як з доктора Менгеле, наприклад.

Чаплін, фото скріншот з телеграм-каналу

Парафіяни храму розповіли, що Чаплін сидів на лавочці біля храму, а потім впав.

"Все сталося близько 16:30. Отець Всеволод сидів на лавочці біля свого храму, коли йому раптом стало погано, він впав, і через 15 хвилин приїхала швидка констатувала смерть", - розповів Олександр Петрунько, парафіянин храму Феодора Студита.

Протоієрей Всеволод Чаплін написав резонансну заяву в Telegram-каналі "Православна політика".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Українцям вже не в новинку, що представники РПЦ поширюють про нашу країну найбезглуздіші плітки, тим самим намагаючись налаштувати світ проти Православной церкви України.

Скандальний протоієрей звинуватив українську владу в нав'язуванні своєї думки народу. Не так давно Чаплін заявив, що такої держави як Україна взагалі бути не може.

"Не повинно бути такої держави як Україна в принципі.Нам потрібно відокремити Новоросію-8 областей від Харкова до Одеси,включити їх до складу Росії..." - йдеться в повідомленні.

Священик РПЦ Всеволод Чаплін
Священик РПЦ Всеволод Чаплін

На цей раз Всеволод вирішив продовжити свою "діяльність": "Все йде до виселення ченців з Почаївської лаври. Після цього і взагалі після викорінення в навколишніх землях істинного православ'я — чи потрібні будуть такі землі Господу? Адже на них навряд чи можливим буде порятунок — навіть в катакомбах.… І не зробить так, що в цих землях взагалі нічого живого не залишиться на сотні років — і ніщо живе навіть перетнути їх не зможе? А зона, де люди століттями металися між православним Сходом і єретичним Заходом, виявиться страшним бар'єром між ними… Бог зневаженим не буває — Він карає".

Варто зазначити, що у свій час Чаплін закликав завойовника Путіна розчленити Україну. Він пропонував загарбати 8 областей - від Харкова до Одеси.

Скріншот, фото з вільних джерел

"А московские попы делу сталина верны, на иконах черти пляшут, а ведьмак кадилом машет", — пише "Нова Горлівка", коментуючи випади прес-секретаря московських попів Всеволода Чапліна.

Скріншот, Фото з допису Чапліна

Раніше протоієрей РПЦ, член Громадської палати Російської Федерації Всеволод Чаплін закликав вбивати ворогів РФ і злісно називав українську православну церкву сектою, куди не можна ходити християнам. Про це свідчить його допис у соцмережах. Він назвав УПЦ безбожниками, а їх наставника сатаною...

Також Всеволод Чаплін неодноразово заявляв про те, що немає нічого поганого в знищенні деякої частини внутрішніх ворогів. Він стверджував, що вбивства санкціонує Бог.

Нагадаємо, що "Загарбник" України піп Всеволод Чаплін віддав Богу душу просто біля храму: подробиці.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", очманілі клоуни РПЦ "поїхали" остаточно і розігнали дикий фейк про Україну: це заявочка на перемогу.

Також "Знай.uа" писав про те, що Синод офіційно звинуватив РПЦ в страшному релігійному злочині.