Ексголова Синодального відділу по взаємодії Церкви і суспільства Московського патріархату Всеволод Чаплін помер у віці 51 року. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Чаплін, фото скріншот з телеграм-каналу

Парафіяни храму розповіли, що Чаплін сидів на лавочці біля храму, а потім впав.

"Все сталося близько 16:30. Отець Всеволод сидів на лавочці біля свого храму, коли йому раптом стало погано, він впав, і через 15 хвилин приїхала швидка констатувала смерть", - розповів Олександр Петрунько, парафіянин храму Феодора Студита.

Варто зазначити, що у свій час Чаплін закликав завойовника Путіна розчленити Україну. Він пропонував загарбати 8 областей - від Харкова до Одеси.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот, фото з вільних джерел

Раніше протоієрей РПЦ, член Громадської палати Російської Федерації Всеволод Чаплін закликав вбивати ворогів РФ.

"Цими людьми треба цуратись. Їх треба вбивати. Ворогів вітчизни потрібно розтрощить, навіть якщо це дуже не подобається пацифістам. Другого Бога у мене для пацифістів не є", — заявив нещодавно піп в ефірі російського телеканалу.

Раніше Всеволод Чаплін неодноразово заявляв про те, що немає нічого поганого в знищенні деякої частини внутрішніх ворогів. Він стверджував, що вбивства санкціонує Бог.

Нагадуємо, що голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров закликав Президента Зеленського під час “нормандської зустрічі” в Парижі підняти питання тимчасово окупованого Криму.

Як повідомляв портал Знай.ua, на контрольному пункті Чаплинка", що знаходиться між материковою україною і анексованим Кримом, російські окупанти затримали пенсіонерку, яка виявилася відомою татаркою Айше Сеитмуратовою.

Також портал Знай.ua писав, що тимчасово окупований Російською Федерацією Крим чим далі, тим він все більше схожий на СРСР в останні роки його існування.