МАУ буде евакуювати українців з китайського туристичного острова Хайнань через коронавірус. Рейси здійснять 30 січня та 3 лютого. Своїх громадян з країни також евакуюють Німеччина та США.

У пресслужбі МАУ повідомили, що авіакомпанія здійснить два рейси з китайського міста Санья з острова Хайнань для евакуації українських туристів через коронавірус. Найближчі чартерні рейси Київ-Санья-Київ МАУ виконуватиме лише на вивезення пасажирів через поширення у Китаї коронавірусу.

коронавірус у Китаї, фото: Delfi
коронавірус у Китаї, фото: Delfi

"Рейси з Саньї відбудуться за стандартним розкладом — 31 січня і 4 лютого. Авіаперевізник і туроператор узгодили припинення рейсів за цим напрямком попередньо до 24.02.2020 і остаточної нормалізації ситуації", — повідомили в пресслужбі. МАУ

Повідомляється, що Німеччина планує евакуювати близько 90 своїх громадян із китайського міста Ухань. 28 січня близько 200 американців було евакуйовано з Уханя в місто Анкорідж на Алясці. Зону, де приземлився літак ізолювали, а усіх евакуйованих американців перевірять на наявність коронавірусу.

Коронавірус з Китаю, фото: Twitter @ChuBailiang
Коронавірус з Китаю, фото: Twitter @ChuBailiang

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Українська авіакомпанія SkyUp повідомила, що скасовує авіарейси в Китай у зв'язку з коронавірусом. Раніше у SkyUp, яка виконує чартерні рейси для туроператора JoinUp, повідомили про те, що повернуть своїх туристів з китайського острова Хайнань рейсами 29 січня й 1 лютого

Нагадаємо, створено онлайн-карту поширення китайського коронавірусу в реальному часі

Як повідомляв портал "Знай.ua", мутація смертельного коронавірусу з Китаю: у ВООЗ зробили термінову заяву

Також "Знай.ua" писав, що смертельний вірус вже в Європі. У Британії терміново зачиняються поліційні дільниці