Поліційні відділення Великої Британії змушені закриватися через побоювання щодо зараження коронавірусом із Китаю одного з ув'язнених. Два поліційні відділення в районі Ейвон та Сомерсет були закриті після затримання китайського громадянина із симптомами грипу.

Підозрюється, що у затриманого може бути смертоносний коронавірус. Працівники підрозділу дізналися про наявність у китайця симптомів грипу та вжили швидких заходів. Близько 19:00 22 січня приміщення для утримання під вартою та поліційний відділок у Брістолі було закрито, повідомляє Mirror.

Китайський вірус, фото: mezon.io
Китайський вірус, фото: mezon.io

Повідомляється, що чоловік контактував з людьми, які нещодавно виїхали з району Ухань в Китаї, де в результаті спалаху вже загинуло 25 людей.

Співробітники поліції та інші присутні були затримані, їх попросили залишитися деякий час всередині приміщення для отримання рекомендацій. Офіцери, щоб підбадьорити невинних спостерігачів, пригостили їх піцою з Доміно.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Коронавірус з Китаю, фото: Mirror
Коронавірус з Китаю, фото: Mirror

Нагадаємо, китайський вірус, який підкосив сотні людей, кочує світом, українцям радять приготуватися: як зберегти життя

Як повідомляв портал "Знай.ua", 2020 рік може стати для людства моторошним: показано страшну закономірність

Також "Знай.ua" писав, що Китай розносить по всьому світу смертельний вірус, йде східний вітер: до чого готуватися українцям