Погода на 30 січня в Україні: точний прогноз

В цей четвер у багатьох українських областях трохи зміниться погода. Очевидно бажання українців збуваються, при цьому всіх. І тих, хто хотів тепла, і тих, хто хотів снігу. Тому зима нарешті зможе догодити всім. Навіть вітер зміниться, якщо комусь цього дуже хотілося. Температура по країні від +1 до +8 градусів вдень та від -1 до +4 градусів вночі. Майже скрізь буде йти сніг, проте будуть і частини з сонячною погодою. Вітер хоч і сильний, але зміниться на західний за напрямом.

У західних областях буде досить тепла погода вдень, а також пройде сніг по всій території. Вітер стане західного напрямку, хоча ще й сильний. Вночі ж теж без заморозків. Температура вночі від 0 до +2 градусів за все областях, а вдень від +2 до +4 градусів. Проте в чернівецькій області трохи тепліше – від +3 до +5 градусів. В іншому погода практично однакова.

Погода в Україні, Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, Український гідрометеорологічний центр

На півночі найбільш сильний сніг буде у Чернігівській та Сумській області. Але в інших теж буде сніг, просто не такий сильний. У Київській та Сумській областях вдень від +1 до +3 градусів, у Житомирській і Чернігівській від +2 до +4 градусів. А от вночі заморозків слід очікувати тільки в Київській області – від -1 до +1 градуса. В інших областях від 0 до +2 градусів, як і в західних областях. У столиці температура від +1 до +3 градусів, і теж заморозки від -1 до +1 градусів.

В центральних областях буде приблизно така ж погода: сніг, температура вдень від +2 до +4 градусів, а вночі від 0 до +2 градусів. Тільки в Полтавській області від +1 до +3 градусів вдень.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Погода в Україні, Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, Український гідрометеорологічний центр

Але ось сходу не сильно пощастило, так як тут зовсім інша погода. По всіх областях буде мінлива хмарність та дня пройде без опадів. Температура теж буде трохи вище, тому що її підніме сонце. Це помітно, тому що вночі буде така ж температура, як і скрізь – від 0 до +2 градусів. В Харківській області вдень від +2 до +4 градусів, а в інших – від +3 до +5 градусів. Вітер буде західний 7-12 м/с.

На півдні буде найтепліша погода – вдень у Херсонській і Одеській області від +5 до +7 градусів, у Миколаївській області та в Криму стовпчики термометрів піднімуться від +6 до +8 градусів. Вночі в Одесі від +1 до +3 градусів, в інших областях від 0 до +2 градусів, а в Криму від +2 до +4 градусів.

А ще стало відомо, що до понеділка зниження температури чекати не варто. До 3 лютого буде тільки сильніше теплішати, хоча і збільшиться кількість опадів по країні, але це в основному вже будуть дощі.

Як повідомляв Знай.uа у той час як всі обговорюють величезні зарплати чиновників, по гаманцях звичайних бюджетників збираються нанести удар і навіть не один. Зарплати можуть урізати, а надбавки взагалі зняти.

Також Знай.uа писав, що тепер школярі будуть тільки вчитися і спілкуватися між собою, ніякого інтернету, телефонів і інших гаджетів. Законопроект вже зареєстрували.

Ще Знай.uа писав, що в Україні повідомили, що збираються не допускати коронавірус в Україну, і як захиститися від нього.