Зеленський вшанував пам'ять героїв Крут і порівняв студентів з молодими бійцями на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський вшанував пам'ять київських студентів у річницю битви під Крутами і зазначив, що їх подвиг буде служити для сучасних українців і майбутніх поколінь.

Судовий позов Кличка проти Кабміну повернувся "бумерангом"

Подання Кабміну щодо звільнення мера Києва Віталія Кличка з посади голови КМДА, що стало гучною подією вересня, й досі залишається однією з актуальних тем для обговорень серед киян. Як, власне, і миттєва реакція столичного голови, який не тільки красномовно визнав це рішення незаконним, а і подав відповідний позов до суду. Та от розгляд справи перетворився на тривалу тяганину, в якій представники Кабміну вбачають умисне затягування процесу самим же мером-позивачем.

Нобелівський комітет "заслав" Івана Франка до Росії

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На сайті Нобелівського комітету в розділі, де йдеться про відомого українського письменника Івана Франка, який номінувався на Нобелівську премію 1916 року, місцем проживання вказана Російська Федерація.

Радник Зеленського осатанів, як побачив платіжку на газ

Радник президента Ігор Новіков розповів в Facebook, що споживачі газу можуть отримати платіжки за січень з сумами на 1-2 тис. грн. більше очікуваних. За його словами, це пов'язано з тим, що "Нафтогаз" закупив дорогий газ влітку і не хоче продавати його за ринковою ціною.

Де Кремль палає, а Путін - на прицілі: в Україні представили відчайдушну патріотичну комедію про війну на Сході

30 січня в український кінопрокат виходить вибухова неполіткоректна патріотична комедія "Наші котики" про добровольців на Сході України у 2014 році. Події відбуваються під час розпалу гібридної війни Росії проти України.