Як відомо, нещодавно, а саме 27 січня, відбулася річниця зняття блокади Ленінграда. Відтак, цю подію не обійшла боком так звана влада анексованого Криму, яка відвідала керченських блокадників та, зганьбивши їх, подарували по батону хліба і медалі.

Як відзначається, такий "подарунок", який вручили людям, що пережили блокаду, викликав масу негатива у соцмережах. Адже представниці окупаційної адміністрації не тільки "батоном" зганьбили блокадників, ай тим, що прийшли у розкішних шубах та змусили пенсіонерів фотографуватися.

Пенсіонерці дарують батон та медаль

"Крим. Окупанти в Керчі відправили делегацію з "чиновниць" в шубах до 11 пенсіонерів, які, як зазначається, "пережили блокаду Ленінграда". Баби в шубах подарували пенсіонерам по батону і нашвидку зробленій медальці. Шуби і батон, батон і шуби...", - реагують на таке користувачі в Твіттері.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також користувачі соцмережі пишуть, що вкрай низько стосовно пенсіонерів, які страждали:

"Я навіть не знаю, що сказати... це не вкладається в голові… найстрашніше, що ці мерзоти в шубах навіть не усвідомлюють те, наскільки вони мерзенні і огидні... тим більше коли роблять це на камеру... !!!".

Скріншот коментарів

Нагадаємо, в Україні назріває новий скандал, бюджетникам можуть урізати оклади і зняти надбавки.

Як повідомляв Знай. ua, українців порадували зростанням зарплати майже на 20%, але деяким пощастило більше за інших.

Також Знай. ua писав, що міністри знову підняли собі зарплати.