Українські автомобілісти вирішили висловити протест уряду країни вельми оригінальним способом. Поки чиновники постійно розповідають про те, що в Україні активно ремонтується дорожнє покриття, у багатьох населених пунктах ситуація відверто плачевна.

Так, у жителів Вінницької області, схоже, здали нерви. Вони вигадали власний дорожній знак для чиновників, які щороку обіцяють зробити дороги.

На дорожньому знаку красується напис: "Зробіть дорогу, пі**ри!".

фото спільноти Автомобілісти України

"В Україні у Вінницькій області почали з'являтися нові знаки дорожнього руху. Прохання від вдячних водіїв України та усіх небайдужих поширити це повідомлення", - йдеться у публікації спільноти "Автомобілісти України".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, що український уряд схвалив перелік доріг у країні, які підлягають відновленню в 2020 році. Карткою з ремонтними трасами поділився міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Як повідомляв портал Знай.uа, прем'єр-міністр України Олексій Гончарук розраховує на початок масштабного будівництва доріг з 1 березня 2020 року.

Також портал Знай.uа писав, що у Полтавській ОДА винайшли спосіб залучити 30 млн євро на ремонт доріг.