На днях у мережі опублікували унікальний відеоролик, який продемонстрував жорстокі реалії життя українців, Так, чоловіка змусили заплатити понад 4 тисячі гривень за газ, який він жодного разу не використовував.

Відповідне відео оприлюднив мешканець Вінницької області на власній Facebook-сторінці.

Відтак, на відео чоловік показує свою платіжку та лічильник під новим будинком, де він ще не жив жодного дня. Зокрема, і не використовував газ для обігріву помешкання. Однак, в платіжці за транспортування газу до його будинку все ж зазначена сума 385 гривень кожного місяця.Відтак, виходить, що чоловік не користувався газом цілий рік, але платити змушений.

Чоловік, який обурений плвтіжкою

Після цього він відправився в газову службу і в банк, щоб визначити, як в його платежі виявилася сума 4 620 грн за рік, однак йому так і не змогли роз'яснити ситуацію. Окрім цього, газовики пообіцяли йому відключити газопостачання за несплату боргу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Наразі за короткий час ролик переглянули близько 5 млн ​​користувачів, його активно коментують і діляться ним на своїх сторінках інші українці.

Плата за транспортування газу в будинку якому ще ніхто ним некористувався.

Geplaatst door Вадим Когут op Donderdag 30 januari 2020

Нагадаємо, раніше в Україні вже з 1 лютого жителі 16 населених пунктів можуть залишитися без тепла, припинення постачання газу зумовить колапс із опалювальним сезоном.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в цьому році українці почали отримувати по дві платіжки за газ.

Також "Знай.ua" писав, що незабаром у Харкові може значно змінитися ціна на тепло.