Погода на 4 лютого в Україні: точний прогноз

За попереднім прогнозом до цього дня вже повинно було прийти похолодання в Україну, однак поки температура тримається приблизно на тих же значеннях, а напередодні навіть трохи перевищила очікувані. Однак є дуже велика різниця, у порівнянні з минулим тижнем – погода у різних частинах хоча б трохи відрізняється.

У вівторок у всіх західних областях пройде дуже сильний сніг та мокрий сніг. Характер опадів залежить від температури, а найбільше вони будуть у Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Львівській областях. При цьому захід очікує висока температура. Вдень по цій частині від +3 до +6 градусів, а вночі від 0 до +2 градусів. Хоча на Закарпатті трохи тепліше – від +1 до +3 градусів.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

По північним областям також пройдуть опади, однак це буде дощ, та й то, дуже легкий. Найбільша його ймовірність саме вдень. За все областях вдень температура від +3 до +5 градусів. Вночі ж у Житомирській і Київській областях-від -1 до +1 градуса, а в Сумській і Чернігівській – від 0 до +2 градусів.

Та ось на Сході вже буде зовсім інша погода – більше сонця, без опадів, мінлива хмарність та тепло. Однак все одно тут не найвища температура вдень від +3 до +5 градусів. Вночі тепло і без морозів – від 0 до +2 градусів.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У південний областях практично скрізь зимово-весняна ідилія. Дощу варто очікувати тільки в Одеській області, на решті території мінлива хмарність. Також в Одеській області найтепліше – від +8 до +10 градусів вдень. У Херсонській області від +5 до +7 градусів, у Миколаївській області та в Криму – від +6 до +8 градусів. А вночі на півдні від 0 до +3 градусів.

Як повідомляв Знай.ua скоро українці зможуть відмовитися від гривень в монетах і купюрах і від біткоїна. Україна збирається запустити свою електронну валюту за прикладом інших країн і компаній. Відомі вже орієнтовні строки і навіть курс обміну.

Також Знай.ua писав, відомий блогер показав, як виглядає одне з відділень Укрпошти. Після перегляду виникає питання, за що її керівники отримують такі космічні зарплати.

Нагадаємо, у Києві мешканці вимагають позакривати медичні установи, так як в них не кожний може скористатися послугами навіть просто фізично.