Є безліч способів зіпсувати собі і своїй половинці День закоханих. Але поганий подарунок може сильно вплинути на результат усього свята. Навіть якщо ви вибрали найкраще місце, щоб відзначити свято, виглядали чудово і поводили себе не гірше, сам подарунок до наступного року залишить враження: хороше або погане. Багато хто може сказати, що подарунки – не найголовніше, що це меркантильно думати про них у такому ключі. Але це не так. Подарунок, особливо в таке свято, показує, скільки часу і сил людина витратила, щоб зробити коханому, дорогій людині приємно. А значить слід приділити цьому більше уваги, і не затягувати з купівлею або створенням сюрпризу.

В першу чергу ніхто не любить бездушні банальні подарунки. Це відноситься до різних сувенірних варіантів з найближчого супермаркету, дешевих сережок і кулонів у вигляді сердечок (тільки якщо ваша половинка не хотіла собі саме таку річ). Якщо ви скуті у фінансах, не звертайте увагу на ювелірні прикраси взагалі, так само, як і на дорогі гаджети. Також, якщо ви хочете просто добре провести побачення в якому-небудь кафе, ресторані, або поїхати в поїздку, то скажіть про це своєму коханому, що саме це і буде подарунок, і нічого більше. Недомовленість може сильно погіршити становище. Краще всього просто добре знати чого хоче ваша пара. Проте сюрпризи завжди вітаються, так що не намагайтеся вранці 14 лютого питати, що ж коханий або кохана хоче отримати в подарунок сьогодні.

День святого Валентина, фото: 1plus1
День святого Валентина, фото: 1plus1

Є також деякі речі, які з різних причин не прийнято дарувати. Зазвичай це засноване на народних повір'ях та забобонах:

  • Нічого гострого не дарують, тому що різні голочки, ножі тощо має здатність накопичувати негативну енергію і потім приносять біди людям.
  • Годинник приведе ваші відносини до розставання, але як мінімум, ви будете частіше сваритися.
  • Капці намагаються не дарувати, щоб людина не захворіла.
  • Постарайтеся не дарувати рушник, бо раніше їх дарували лише тим, хто проводжав померлого в останню путь.
  • Прикраси з перлів теж мають свій сенс – сльози сиріт і вдів, така доля може спіткати і людину, яка отримала таку прикрасу в подарунок.
  • Дзеркала не дарують принципово, тому що вони є порталами в потойбічний світ і можуть залучити чимало бід.
  • Чоловікам не можна дарувати білизну, як би ви хотіли зробити оригінальний подарунок, але він може призвести до зрад. А шарф не дарують, щоб не розлучитися.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua тепер навчальні ролики можна дивитися не тільки на YouTube. Goggle попрацювали над гідною заміною.

Також Знай.ua писав, у Польщі більше не раді заробітчанам з України.

Нагадаємо, на Стрітення Господнє, яке буде дуже скоро, є свої заборони, яких варто дотримуватися.