На днях в Україні запустили чат-бота, який допоможе безкоштовно, а також швидко знайти державну роботу мешканцям країни.

Про таке повідомили у прес-службі Національного агентства України з питань державної служби

Як відзначається, чат-бот, який доступний за ось цим посиланням, дозволяє шукати вакансії за категоріями посад (А, Б та В), а також за шестизначним кодом вакансії чи ключовим словом. Відтак, у Telegram, де й працює "помічник", в результатах пошуку можна буде переглянути веб-ресурси з відповідними з вакансіями, які відповідають обраним параметрам пошуку.

Скріншот чат-бота

"Чат-бот спрощує пошук вакансій на державній службі і робить вибір більш зручним для кандидатів. Після відновлення повноцінної роботи порталу carrer.gov.ua, наше завдання полягає у вдосконаленні пошуку і додавання нових інструментів та функціоналу, який спростить пошук релевантних вакансій", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що з березня 2020 року в Україні зростуть мінімальні виплати по безробіттю на 170 гривень. Про це повідомили представники Фонду соцстрахування.

Як повідомляв Знай. ua, безробітним українцям будуть виплачувати чималі суми.

Також Знай. ua писав, що скільки отримають українки в декреті.