Національний банк України оприлюднив курс іноземних валют на вівторок, 4 лютого. Так, долар у вівторок в порівнянні з понеділком залишається на колишньому рівні – 25,0836 гривень за 1 долар. Що стосується євро, то він трохи подорожчав.

Курс валют Нацбанку на 4 лютого

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 1 долар США – 25,0836 гривні;

- 1 євро – 27,7512 гривні;

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Таким чином, долар залишається на колишньому рівні. При цьому євро збільшився на 0.0925 грн.

Курс валют, Уніан
Курс валют, Уніан

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Також портал Знай.ua писав, що українська гривня є однією з найбільш недооцінених валют у світі, а її справжній курс повинен становити 10,05 грн/дол. Про це повідомляється в опублікованих результатах дослідження журналу The Economist.