Іран заявив, що Україна більше не отримає від них жодних відомостей про авіакатастрофу літака МАУ

У неділю, 2 січня, в ефірі програми "ТСН. Тиждень" було оприлюднено аудіозапис переговорів диспетчерської аеропорту Тегерана і другого пілота іранської компанії "Асеман Ейрлайнз". Згідно з аудіозаписом, пілот іранського лайнера бачив пуск ракети та вибух.

Після виходу сюжету директор з розслідувань катастроф в Іранській організації цивільної авіації Хасан Резаїфар заявив, що Тегеран більше не буде ділитися з Україною матеріалами по справі авіакатастрофи лятака МАУ.

Суд відмовився випустити Кузьменко з СІЗО

Печерський суд Києва відмовився змінити запобіжний захід волонтерці та медику Юлії Кузьменко, яка підозрюється в резонансному вбивстві журналіста Павла Шеремета. Відтак, вона й надалі залишається під вартою.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Печерський суд Києва не задовільнив клопотання її адвоката стосовно того, аби змінити їй запобіжний захід на більш м'який та залишив у силі рішення про утримування Кузьменко під вартою.

Українцям потрібно поквапитись зібрати документи, щоб не залишитися без землі

На земельні частки, які посвідчені сертифікатами, досі існує мораторій. При цьому земельні ділянки, які були безкоштовно надані, продаються вільно.

Слід обміняти сертифікати і зробити пай земельною ділянкою з кадастровим номером. Без цих документів землю буде неможливо продати.

Розстріляний у Києві пластичний хірург переїхав до столиці з Донецька, що ще відомо про лікаря

Андрій Сотник та його дружина Юлія – представники відомих медичних династій з Донецька. З початком війни вони облаштувалися у Києві.

Правоохоронці з'ясували, що вбивця чекав на Сотника біля його квартири. Очевидно, метою кілера був той самий пакет, з яким він зник.

Учасниця російсько-української війни жорстко присадила "продавця" собак Брагара

На всі скандальні випади "слуги народу" достойно відповіла учасниця російсько-української війни на Донбасі Аліна Михайлова, яка, до того ж є однолітком Брагара, та ще й вчилася з ним в одному вузі.

Однак, як влучно зазначила дівчина, їхні життя склалися " діаметрально протилежно". Вона, як і тисячі інших відважних молодих людей, пішла на фронт захищати Батьківщину від ворога. А Брагар подався шукати тепленького місця та розпочав кар’єру народного обранця.