Печерський суд Києва відмовився змінити запобіжний захід волонтерці та водночас медику Юлії Кузьменко, яка підозрюється в резонансному вбивстві журналіста Павла Шеремета. Відтак, вона й надалі залишається під вартою.

Варто зауважити, що Кузьменко та ряд інших осіб: вокаліста та добровольця Андрія Антоненко, волонтерку Яну Дугар, подружжя ветеранів війни на Донбасі Інну та Владислава, учасника Майдану Євгена Акастелова та відомого артиста Антіна Мухарського підозрюють у вбивстві українського журналіста Павла Шеремета.

Кузьменко, фото з вільних джерел
Кузьменко, фото з вільних джерел

Наразі ж Печерський суд Києва не задовільнив клопотання її адвоката стосовно того, аби змінити їй запобіжний захід на більш м'який та залишив у силі рішення про тримання Кузьменко під вартою.

Нагадаємо, що Україні тривають суди, які повинні встановити істину – хто справді вбив журналіста Павла Шеремета, який загинув під час підриву його машини 20 липня 2016 року. Поки під слідством кілька людей, але громадськість не вірить у їх винуватість. Так, нещодавно відбувся черговий суд, в якому одну з підозрюваних Яну Дугарь відпустили під нічний домашній арешт.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що підозрюваний у вбивстві Шеремета АТОшник подав в суд на Зеленського та Авакова.

Також портал "Знай.ua" писав, що скандал навколо справи Шеремета набирає обертів.