В Україні тривають суди, які повинні встановити істину – хто справді вбив журналіста Павла Шеремета, який загинув під час підриву його машини 20 липня 2016 року. Поки під слідством кілька людей, але громадськість не вірить у їх винуватість. Так, 24 січня відбувся черговий суд, в якому одну з підозрюваних Яну Дугарь відпустили під нічний домашній арешт. Про це повідомляє телеграм-канал Klymenko Time.

Яна Дугарь, LB.ua
Яна Дугарь, LB.ua

Також стало відомо, що засідання суду по ще одному підозрюваному, Андрію Антоненко, 24 січня перенесли на 12 лютого. Адвокат підозрюваного заявив, що його зріст не відповідає тому, який у людини на відео. За словами захисника, Антоненко нібито як мінімум на 10 см вищий. До наступного засідання суду планується затребувати у слідства є документи, які стосуються росту людини на відео. Крім того, стало відомо, що суд, який відбувся 23 січня, щодо зміни запобіжного заходу ще одній підозрюваній Юлії Кузьменко, перенесли на 3 лютого.

Андрій Антоненко, Прямий
Андрій Антоненко, Прямий

Нагадаємо, адвокат Кузьменко відшукав розбіжності в матеріалах МВС у справі Шеремета.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що підозрюваний у вбивстві Шеремета АТОшник подав в суд на Зеленського та Авакова.

Також портал "Знай.ua" писав, що скандал навколо справи Шеремета набирає обертів.