З'явилася інформація, що пільги та субсидії за нову послугу з розподілу природного газу будуть донараховані в лютому. Вони будуть проведені автоматично – без необхідності додатково звернення громадян. Про це повідомляє пресслужба Міністерства соціальної політики, передає Politeka.

Платіжки за газ

За словами заступника міністра Віталія Музиченка, Національна комісія регулювання ринку енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) затвердила окремий тариф на послугу розподілу природного газу лише в кінці грудня.

Таким чином, одержувачам субсидій та пільг надійшли нові платіжки із зазначенням повної вартості за послугу.

"Через те, що відповідні рішення НКРЕКП вступили в силу тільки з початку року, ми в лютому проведемо донарахування розміру пільг та субсидій з урахуванням нової послуги з розподілу природного газу автоматично за два місяці 2020 року. Звертаємо увагу, що відповідне донарахування буде здійснено без додаткової потреби звернення громадян", – заявив заступник міністра.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Платіжки за газ

Слід зазначити, що наприкінці грудня 2019 року НКРЕКП змінила порядок оплати послуг з доставки газу. Тепер споживачі будуть отримувати окрему платіжку за розподіл природного газу.

Нагадаємо, що українка описала у соцмережі свій шок після отримання платіжки з газової контори.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Харкові може значно змінитися ціна на тепло.

Також "Знай.ua" писав, що у платіжках за грудень буде ціна за опалення нижче, як і обіцяв уряд.